Super powered. Super easy.

SCIA ENGINEER 21

"Welkom in de toekomst"

Nieuwe grenzen, nieuwe visies, nieuwe perspectieven

SCIA Engineer 21 is een enorme sprong voorwaarts voor bouwkundige software. 

Een revolutionaire nieuwe interface met toonaangevende ergonomie en ongeëvenaarde efficiëntie. Je kunt het programma eenvoudig aanpassen aan jouw werkwijze. We halen alles uit je productiviteit waardoor je minstens één uur bespaart, elke dag weer.

Wat onze klanten zeggen...

Deze versie werkt zoveel sneller. En dat met minder klikken. De efficiëntie van mijn werk is met minstens 20% verhoogd

Jürgen Hilfinger - LGA Landesgewerbeanstalt Bayern

Jürgen Hilfinger

Leiter Bautechnische Prüfungen
LGA Landesgewerbeanstalt Bayern

Deze verfrissende en intuïtieve nieuwe interface werkt erg prettig. De krachtige structurele engine van SCIA was nog nooit zo toegankelijk.

Wim van ‘t Land - Movares

Wim van ‘t Land

Structural engineer
Movares

Het beste van deze nieuwe versie is de ergonomie. Alles is binnen handbereik. Ik kan zo veel eenvoudiger en sneller werken. Met de aanpasbare interface vermijd je nodeloos veel klikken.

Benjamin Hullard - Locapal

Benjamin Hulard

Ingénieur structure
Locapal

De meest buitengewone verbeteringen van SCIA Engineer 21

Ongeëvenaarde efficiëntie

Minder muisklikken voor nagenoeg elke taak. Met SCIA Spotlight vind je meteen de tools en functies die je zoekt. We laten geen zoekopdracht links liggen.

Toonaangevende ergonomie

Door de totale transformatie van de werkruimte benut je het scherm maximaal en staat het project in het middelpunt. Weg zijn die rommelige menu's. Ga maar alvast zitten voor slimme workstations en strakke werkbalken met alle belangrijke functies binnen handbereik.

Flexibele aanpassingen

Aanpassen van je werkruimte: haal de tools naar voren die je het meeste gebruikt en verberg de minder belangrijke tools. Zo wordt het jouw eigen werkruimte.

Hier is de nieuwe interface

De revolutionaire nieuwe interface van SCIA Engineer werkt perfect samen met de bouwkundig ingenieur. Geen rommelige menu's meer. Gewoon strakke, ergonomische werkbalken met alle belangrijke functies die je elke dag gebruikt binnen handbereik. SCIA Spotlight zoekt meteen de functie die je nodig hebt. Flexibele aanpassingen terwijl je werkt. Dat werkt wel zo makkelijk.

SCIA Engineer Old GUI SCIA Engineer New GUI
Beweeg de schuifknop en vergelijk 'voor' en 'nu'!

SCIA Engineer 21 – Nieuwe kenmerken


WE NODIGEN JE UIT

SCIA Engineer 21 Webinars

Wees een van de eerste bouwkundig ingenieurs die onze nieuwe, buitengewoon krachtige, buitengewoon eenvoudige bouwkundige software in actie ziet. 

In deze webinars krijg je informatie van de experts die deze monumentale transformatie van de werkruimte hebben volbracht.

SCIA Engineer 21 Webinar Registration

Introductievideo's

Watch Video Play
Hoe vanstart gaan met SCIA Engineer 21?
Watch Video Play
Hoe navigeer ik door de nieuwe werkruimte?
Watch Video Play
Hoe geef ik 1D elementen in?

SCIA Engineer Free Trial

PROEFVERSIE

Wil je SCIA Engineer 21 zelf proberen?

We bieden je een gratis en volledig functionele proefversie van 30 dagen voor de Ultimate Edition. Zo kun je alle indrukwekkende functies van SCIA Engineer zelf uittesten. Geloof ons niet op ons woord. Ontdek het zelf.